Brezplačno

Skozi leta sem zate ustvarila številne vsebine, ki ti bodo pomagale pri tvojem super počutju.

Kneipp je vedel ...

Draga dama…

Si tudi ti vsa prestrašena od novic, ki jih zadnje mesece vsakodnevno poslušamo na televiziji ali radiu ? Virusi, virusi,….

Potem sva vsekakor na istem,  saj si ob vseh obveznostih, ki jih imava, pa ob delu, ki naju še čaka, še najmanj lahko privoščiva, da obleživa v postelji…

no ja, tudi sicer si prav nihče ne želi zboleti, kajne?

Prav zaradi tega sem pripravila nekaj povsem naravnih in čudovitih nasvetov, ki ti bodo prišli prav.

Lahko jih pričneš uporabljati kot preventivo, seveda pa ti bodo v pomoč, če te morda že žgečka v grlu ali nosu.

Predvsem pa vodič vsebuje nasvete za vsakodnevno razstrupljanje in čiščenje telesa … pomemben del tega detox sistema je namreč tudi limfa, na katero prepogosto pozabljamo in vodič med drugim vsebuje tudi pravilne tehnike suhega ščetkanja in knajpanja … kako vem zanje?

Ker sem skozi diplomsko delo Kneippa in njegove čudovite načine samozdravljenja še kako dobro spoznala in jih redno uporabljam tudi sama, v intimi svojega doma.

Draga moja …

In ker sem sama pred vsemi tabletami in dodatki največja fenica žive hrane, so vsi recepti in nasveti prav iz te, takšne, kot nama je dala mati narava.

Priporočam, da tudi sama pričneš  le te  že danes  uvajati v svoj vsakdan in prav noben virus ti ne bo prišel do živega….

In ker sem sama pred vsemi tabletami in dodatki največja fenica žive hrane, so vsi recepti in nasveti prav iz te, takšne, kot nama je dala mati narava.

kneipp-je-vedel-brezplacni-prirocnik-darja-ren

Prejmi svoj izvod priročnika zdaj!

Vpiši svoj e-poštni naslov in že kmalu bo v tvojem poštnem nabiralniku!

Intervju z Darjo Ren na TV Slovenija 1

Spregovorila sem o ...

Intervju z Darjo Ren na TV Slovenija 1. Oglej si ga.